Έφαγε 300 εκατ. ευρώ από Λίπι, Κόντε και βρέθηκε απανθρακωμένος

Ο Μάσιμο Μποτσίτσιο έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Σε ηλικία 56 ετών, ο VIP broker (σσ. ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, κοινοπραξίες επιχειρήσεων και μεσιτικά) έφυγε από τη ζωή σε δυστύχημα με τη μηχανή του.

Οι αρχές χαρακτηρίζουν περίεργο τον θάνατό του και το δυστύχημα! Διότι ο Μποτσίτσιο ήταν ένας άνθρωπος που βρισκόταν στο «μάτι» αρκετών που δουλεύουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού τους είχε υπεξαιρέσει κοντά στα 300 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Αντόνιο Κόντε και Μαρσέλο Λίπι.

Ο Μποτσίτσιο αρχικά θεωρήθηκε πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, προσέκρουσε σε τοίχο και στο συνέχεια υπήρξε έκρηξη. Ωστόσο, οι πραγματογνώμονες που εξετάζουν το δυστύχημα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπήρξε έκρηξη χωρίς να χτυπήσει η μηχανή στον τοίχο. Μάλιστα, ο 56χρονος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και θεωρούν περίεργο το γεγονός πως βρέθηκε στη Ρώμη, πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και ενώ σήμερα είχε δικαστήριο.

Υπάρχει δε, έντονη φημολογία πως το απανθρακωμένο σώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε πως μπορεί να μην ανήκει στον Μποτσίτσιο και όλο αυτό να είναι σκηνοθετημένο. Ως εκ τούτου, οι δικαστές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν εξέταση DNA στο απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα