Έφυγε σε ηλικία 50 ετών ο διάσημος μάνατζερ Γιώργος Δημητρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών ο διάσημος Έλληνα ατζέντης, Γιώργος Δημητρόπουλος, έχοντας δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημητρόπουλος είναι ο ιδρυτής της Octagon Europe, ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ ήταν και ένας εκ των σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν στη μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Επιπλέον, διαχειρίστηκε καριέρες μεγάλων Ελλήνων παικτών, όπως των Θοδωρή Παπαλουκά, Νίκου Ζήση και ο Γιώργου Πρίντεζη, ενώ στο παρελθόν (1988 έως 1996) διετέλεσε και προπονητής.

Τα συλλυπητήριά τους έδωσαν στην οικογένεια του Γιώργου Δημητρόπουλου, οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ εκφράζοντας την οδύνη τους για την απώλειά του:

ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος “έφυγε” σήμερα (16/08) από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Δημητρόπουλου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του».

ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο βαρύ πένθος για τον χαμό του διακεκριμένου ατζέντη, Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο, σε ηλικία 50 ετών.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλούσε Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα