Έγινε ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της Μίνας Καραμήτρου

Εξαπέλυσαν νέες απειλές εναντίον της δημοσιογράφου

Την ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου ανέλαβε με μια ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» όπως αυτοαποκαλείται.

Καθιστούν σαφές ότι η πράξη τους συνιστά «αλληλεγγύη» για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες από τον εμπρησμό του ΙΧ της δημοσιογράφου.

Μεταξύ άλλων στο κείμενό τους υποστηρίζουν ότι «το αστυνομικό ρεπορτάζ δεν είναι λειτούργημα» αλλά «η πιο ακραία έκφραση της ρουφιανιάς και του χαφιεδισμού» και επιτίθεται στην δημοσιογράφο ακόμη για για τον γάμο της με αστυνομικό.

Νέες απειλές κατά της δημοσιογράφου

Μάλιστα, την απειλούν με νέα επίθεση: «Είχαμε χίλιους λόγους να κάψουμε το αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της Τρίτης 14/5. Και έχουμε άλλους τόσους για να επισκεφτούμε ξανά το σπίτι της» αναφέρουν και υποστηρίζουν: «Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση στην ελευθερία του τύπου, ούτε και στοχοποίηση ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου. Αντίθετα, είναι ένα στιγμιότυπο πολέμου. Ενός πολέμου στον οποίο η Μίνα έχει πάρει θέση εδώ και πολλά χρόνια, και -όπως κάθε κουμάσι του συναφιού της- προσπαθεί συνεχώς και επιμελώς να το κρύβει. Όμως η μνήμη δεν είναι σκουπίδι» υποστηρίζουν οι αντιεξουσιαστές.

Διαβάστε επίσης