Έγκλημα Κέρκυρα: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της άτυχης 28χρονης κοπέλας

Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας μέσω της δικηγόρου της

Μιλώντας στον ιστότοπο του newsIT.gr  η δικηγόρος της μητέρας της αδικοχαμένης 28χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο τον πατέρα της στην Κέρκυρα, αναφέρει την τελευταία επιθυμία της κοπέλας. Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας.

Σύμφωνα με την Γιάννα Παναγοπούλου, σε ανύποπτο χρόνο, η κοπέλα είχε πει στον σύντροφό της, ότι όταν φύγει από τη ζωή, θέλει να ταφεί στην Αλβανία. Και αυτό αναμένεται να γίνει…

Η σορός της 28χρονης, την οποία ομολόγησε ότι σκότωσε ο πατέρας της επειδή δεν ενέκρινε τον Αφγανό σύντροφό της, μεταφέρεται στη γειτονική χώρα σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας της.

Τι είπε η Γιάννα Παναγοπούλου

“Είχε υποβάλλει αίτημα ο πατέρας της, δια μέσου του συνηγόρου του, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, ώστε η κοπέλα τα ταφεί στην Κέρκυρα, με αίτημα να παραδοθεί η σορός της, στη νονά της. Αυτό το αίτημα απερρίφθη. Δεν είναι νόμιμο, δεν νομιμοποιείται σε καμία περίπτωση ο εισαγγελέας και εφόσον το πτώμα δεν ήταν αγνώστων στοιχείων και υπάρχουν συγγενείς εκ μητρικής γραμμής δεν δίνεται σχετική άδεια. Εμείς έχουμε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για την παράδοση της σορού στη μητέρα και στους συγγενείς εκ μητρικής γραμμής.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε στο πλευρό μας την πνευματική μητέρα, τη νονά της άτυχης Αντζελίνας, αλλά και όλη της την οικογένεια, οι οποίοι σεβάστηκαν την επιθυμία της κοπέλας, έτσι όπως είχε εκφραστεί στον Αφγανό σύντροφό της, που του είχε πει “όταν πεθάνω, θέλω να ταφώ στον τάφο της πολυαγαπημένης μου γιαγιάς, στο Μπεράτ της Αλβανίας και να πάω εκεί, στο χωριό μου”.

Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες, ήδη η σορός έχει παραληφθεί από την οικογένεια και οδηγείται στην Αλβανία, προκειμένου να γίνει η ταφή τις επόμενες ημέρες”.

Διαβάστε επίσης