“Είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές ανά πάσα στιγμή”, δήλωσε από την Λάρισα ο Άδωνις

«H Ν.Δ. προετοιμάζεται για εκλογές ανά πάσα στιγμή. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι τέτοιες που όσες διαβεβαιώσεις και όρκους να κάνει ο κ. Τσίπρας πως οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019, όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε. Ήδη είχαμε την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών στην Αχρίδα για το θέμα των Σκοπίων, ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στη Λάρισα στα πλαίσια των συναντήσεων που είχε με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «όσο το γρηγορότερο γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο», τονίζοντας ότι «δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση να χειρίζεται την χώρα λόγω των κρισίμων στιγμών που διανύουμε».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας για τα εθνικά θέματα είπε ότι «η Ν.Δ. δεν μπορεί να εμπιστευτεί μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός και υπουργός Εθνικής Άμυνας διαφωνούν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής». Υποστήριξε δε ότι παράδειγμα για το γεγονός αυτό είναι ότι «48 ώρες μετά το επεισόδιο στη Ρω δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε μια επίσημη θέση στην οποία να συμφωνεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρωθυπουργός».

Σχετικά με το υπόθεση της FYROM ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «η Ν.Δ. θα υποστηρίξει μια λύση που θα επιθυμεί ο ελληνικός λαός και δεν θα διχάζει τους Έλληνες». Τόνισε όμως πως πριν τοποθετηθεί η Ν.Δ. για το αν μια λύση είναι καλή η όχι, θα πρέπει προηγουμένως η οποιαδήποτε συμφωνία να έχει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Όσον αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και για την Novartis ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας δεν θα επιτύχει να μας σπιλώσει γιατί είμαστε πεντακάθαροι», ενώ σχετικά με την τον στόχο του κόμματος του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο νομό Λάρισας, ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ. θα ήθελε και στους επτά δήμους να κερδίσουν τις εκλογές υποψήφιοι που βρίσκονται κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με παραγωγικούς φορείς του νομού αλλά και με στελέχη της Ν.Δ.

 

Διαβάστε επίσης