«Είναι φαβορί η Ελλάδα»

Ο Τόμας Σατοράνσκι υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Τσεχία.

Αρχικά, ο Σατοράνσκι δήλωσε: “Μέχρι στιγμής ό,τι έχουμε καταφέρει εδώ είναι απίστευτο. Όμως θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα με την Ελλάδα και είναι σημαντικό να παραμείνουμε διψασμένοι/ Θα πρέπει και στον αγώνα της Δευτέρας να παίξουμε για τη νίκη. Δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαφορά και να είμαστε ικανοποιημένοι αν χάνουμε με έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Αν μπούμε έτσι, θα χάνουμε από την αρχή. Πάμε για τη νίκη και βλέπουμε”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς υπογράμμισε: “Δεν νιώθουμε φαβορί επειδή έχουμε την πολυτέλεια της διαφοράς. Η Ελλάδα έχει ισχυρές προσωπικότητες και παίκτες με εμπειρία. Δεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα απέναντί τους, εκείνοι είναι το φαβορί”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Η αδυναμία του είναι το σουτ, αλλά είναι τόσο επιθετικός και μακρύς που πάντα βρίσκει τρόπο να φτάνει κοντά στο καλάθι. Είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ελπίζω πως με τους κανονισμούς της FIBA θα είναι πιο εφικτό να τον μαρκάρουμε. Πάντως στο ανοιχτό γήπεδο είναι ασταμάτητος. Φυσικά η Ελλάδα έχει κι άλλους καλούς παίκτες και πρέπει να τους προσέξουμε κι αυτούς. Για μένα είναι το φαβορί”.

Διαβάστε επίσης