Είναι κι ο Κούδας «προδότης» σαν τον Παπασταθόπουλο; (pic)

Η γελοιότητα κι ο κατινινιμός του Σαββιδοτεχνείου δεν τελειώνουν ποτέ. Τα χώνουν στον Παπασταθόπουλο επειδή πρόδωσε, λέει, την ΑΕΚ. Ότι άλλα έλεγε και προτίμησε τον Ολυμπιακό για τα φράγκα.

Είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Δεν πείραξε την ΑΕΚ η απόφαση του Σωκράτη, που ξεκαθάρισε πως είχε η υπόθεση και φωνάζουν τα Μέσα του Σαββίδη. Κατρακύλα, ξεπεσμός.

Αφού είναι υπέρ της ηθικής, πρέπει να τα χώσουνε και στον Κούδα. Κι αυτός παράτησε τον ΠΑΟΚ κι ήταν για δυο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο Μεγαλέξανδρος είχε, μάλιστα, κάνει και δηλώσεις ίδιες μ αυτές του Παπασταθόπουλου, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Αν έχουν άντερα στο Σαββιδοτεχνείο, ας γράψουνε κάτι και για τον Κούδα. Με τις πατσαβούρες θα τους πάρουν.

Κι όχι μόνο για τον Κούδα. Να γράψουνε και για τον Γιώργο Γεωργιάδη που έπαιξε στον Ολυμπιακό. Τον Ορφανό, τον Κωστίκο, τον Σκαρτάδο, τον Μπανιώτη, τον Κοντρέρας, τον μακαρίτη το Μητσιμπόνα. Αφού ο Παπασταθόπουλος είναι προδότες και εν κράτησε το λόγο του, είναι κι αυτοί προδότες;

Ο Κούδας “πούλησε” τον Ολυμπιακό και πήγε στον ΠΑΟΚ. Μία απο τα ίδια με τον Παπασταθόπουλο, δηλαδή.

Αφού το ΟΡΕΝ κάνει κανονική δημοσιογραφία και σαν την κυρά Πιπίτσα της γειτονιάς κουτσομπολεύει, να κάνει αφιέρωμα και στον Μεγαλέξανδρο. Μετέδωσαν την δήλωση του Παπασταθόπουλου, ότι ήταν μικρός ο Παναθηναϊκός κι ότι αν γύριζε στην Ελλάδα, θα πήγαινε μόνο στην ΑΕΚ. Σιγά τα ωά.

Προφανώς απευθύνονται μόνο σε κουτορνίθια, τα οποία θέλουν να συσπειρώσουν εναντίον του Ολυμπιακού.

Αντιγράφουμε από το https://sport-retro.gr/

Τον Ιούλιο του 1966 ο Γιάννης Κούδας και ο γιος του κατηφόρισαν στον Πειραιά, ενώ η μόνιμη εγκατάστασή της οικογενείας φέρεται να έγινε στις 18 Αυγούστου.

Η ελπίδα τους ήταν ένα νομικό «παραθυράκι» που έλεγε ότι αν κατοικούσαν για δύο χρόνια στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ο παίκτης θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην ομάδας του.

Στις 8 Αυγούστου, ο Γιώργος Κούδας είχε σημειώσει δύο γκολ σε «οικογενειακό διπλό» στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μεταξύ «ερυθρών» και «λευκών».

Σαν σήμερα πριν από 52 χρόνια, ήτοι στις 17 Αυγούστου 1966, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Αργοναύτη.

«Τελευταία γύρω από το όνομά μου δημοσιεύονται τα πιο απίθανα πράγματα. Σε όλα αυτά θέλω να θέσω ένα τέρμα. Πρώτα-πρώτα δεν είμαι απ’ αυτούς που ξεχνούν την καταγωγή τους και απαρνιούνται τις υποχρεώσεις και την ιστορία τους.

Στην καρδιά μου θα υπάρχει πάντα ο ΠΑΟΚ, γιατί εκεί έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης γιατί μου συμπαραστάθηκαν με στοργή και αγάπη.

Ομολογώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε για μένα ό,τι μπορούσε. Πρέπει, όμως, να κατανοήσουν όλοι αυτοί που με αγαπούσαν και με χειροκροτούσαν ότι δεν τους πρόδωσα. Απλώς σαν νέος άνθρωπος φροντίζω για το μέλλον μου και για το μέλλον της οικογενείας μου.

Στερήθηκε και τα στοιχειώδη πράγματα η οικογένειά μου. Τώρα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να ζήσω με αξιοπρέπεια και να δημιουργήσω ένα καλύτερο αύριο.

Μου προτείνουν να δώσω μια κλωτσιά στην τύχη μου και να αδιαφορήσω. Κατά βάθος δεν νομίζω να το θέλει κανείς. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου στερήσει την ελευθερία να σταδιοδρομήσω.

Αργά ή γρήγορα όλοι θα καταλάβουν ότι ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι είναι δυνατόν να αλλάξω γνώμη. Είναι αμετάκλητη και τελεσίδικη απόφαση της οικογενείας μου», δήλωνε εκείνη την εποχή ο «Μεγαλέξανδρος» στην εφημερίδα «Ομάδα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα