Είπε στο Open ότι το πρωτάθλημα πρέπει ν’ αρχίσει… Και χάθηκε από το «παράθυρο»!!!

Δεύτερη…έκτακτη εκπομπή στήσανε στo Οpen για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, με τον δραματικό τίτλο «Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν».

Ο Ιβάν –είναι γνωστό– ότι δεν θέλει να γίνουν τα πλέι-οφ γιατί είναι πιθανό να χάσει τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League από την ΑΕΚ. Παράλληλα, θέλει να βάλει τέλος στη σεζόν για να μην κάνει φιέστα ο Ολυμπιακός και να μπει «παύλα» που λέει κι ο Μπαλτάκος.

Γι’ αυτό και οι ανάλογες εκπομπές στο κανάλι του.

Μερικές φορές, όμως, οι καλεσμένοι…δεν λένε αυτά που θέλει να ακούσει το αφεντικό για να πειστεί το κοινό του Openότι έχει δίκιο ο Ιβάν που…για λόγους υγείας των ποδοσφαιριστών δεν θέλει να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα.

Όπως για παράδειγμα την Κυριακή (10/5) το βράδυ, όπου εμφανίστηκε ο γενετιστής, Γιώργος Πανουτσακόπουλος και αντί να πει το…ποίημα ότι είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει η μπάλα και άλλα τέτοια αστειάκια που γράφει κατά καιρούς το Σαββιδοτεχνείο, άρχισε να λέει ότι…κακώς δεν έχουν αρχίσει τα πλέι-οφ, ότι η Ελλάδα έχει πολύ λιγότερα κρούσματα από τη Γερμανία η οποία βάζει μπροστά το δικό της πρωτάθλημα, ενώ πρότεινε να γίνουν όλοι οι αγώνες για τη Super League σε ένα μέρος που δεν έχει καθόλου κρούσματα, όπως είναι η Κρήτη για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις.

«Κόκαλο» οι συντελεστές της εκπομπής, τον…«έκοψαν» από τον αέρα με συνοπτικές διαδικασίες και δεν τον ξαναέβγαλαν έως το τέλος της βραδιάς.

Με…δημοκρατικές διαδικασίες χάθηκε από το τηλεοπτικό «παράθυρο».

 

Διαβάστε επίσης