Εκεχειρία ζήτησε ο Τσίπρας ενόψει συνεδρίου

Ποιοι μετείχαν στη σύναξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Όσοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδονται μέσα σε λίγες ημέρες. Έτσι, στη ΔΕΘ οι βαστάζοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωναν τους δημοσιογράφους ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι σύντομα το κόμμα θα ξεκινήσει πορεία ανάκαμψης. Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, έγινε γνωστή η σύναξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, προκειμένου να βρουν ένα κοινό πεδίο συνεννόησης και να σταματήσουν τα συντροφικά μαχαιρώματα.

Στη σύναξη εκτός του οικοδεσπότη και του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Γιάννης Βούτσης, Δημήτρης Βίτσας, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και ο Γιάννης Ραγκούσης. Κεντρικό θέμα της σύναξης ήταν το συνέδριο που όλο προγραμματίζεται και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από όλους να συμβάλλουν για να πραγματοποιηθεί ένα ενωτικό συνέδριο, καθώς επιθυμεί διακαώς να πάει στο συνέδριο χωρίς να υπάρχει κλίμα εσωστρέφειας, γκρίνιας και εσωκομματικών μαχαιρωμάτων, και γι’ αυτό ζήτησε να υπάρξει εκεχειρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα