Ελ Καντουρί: «Θέλω 1 εκατ. ευρώ» (Θα τα δώσει ο Ιβάν ή τον βγάζει «στο σφυρί»;)

Θα έχει και ο Ελ Καντουρί την τύχη του Μαουρίτσιο και του Βιεϊρίνια, ή του Λημνιού, του Πέλκα και του Άκπομ; Τα έχουνε παίξει οι ΠΑΟΚτζήδες ,που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Φιγούρας μπορεί να μιλάει για ώρες και να μην λέει τίποτα. Τι α γίνει με τον Ελ Καντουρί, που μπήκε στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του; Δυο πράγματα μπορούν να συμβούν. Να πουληθεί τώρα ή να τους ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Με πόσα χρήματα, όμως, θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο; Ο Μαρονικός θέλει ακατέβατο το 1 εκατ. ευρώ που παίρνει μέχρι τώρα. Θα του ζητήσουν σκόντο; Αποκλείεται να μείνει. Δεν κάνει πίσω, ούτε ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ έχει δυόμιση μήνες για να διαπραγματευτεί με τον Καντουρί. Υπάρχει χρόνος. Λεφτά δεν ξέρουμε αν υπάρχουν. Η, κι αν υπάρχουν, αν είναι πρόθυμος να τα σπρώξει ο Ιβάν.

Επί εποχής Λουτσέσκου ο Ελ Καντουρί ήθελε να την κάνει για την Ιταλία, αλλά τον κράτησε ο ίδιος ο Ιβάν. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει οικονομία όπως είπε ο λογιστής Φιγούρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα