Ελλάς το μεγαλείο σου! Της έταξε θέση στο δημόσιο για… 8.500 ευρώ

Ο 57χρονος Ισχυριζόταν πως είχε διασυνδέσεις με προϊστάμενους διαφόρων δημόσιων φορέων. Συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας

Για απάτη κατηγορείτε ένας 57χρονος καθώς απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσόν από νεαρή γυναίκα με αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο.

Συγκεκριμένα, μια 28χρονη γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειου, ο οποίος με το πρόσχημα πως θα την βοηθήσει να βρει δουλειά στο Δημόσιο, της απέσπασε σταδιακά το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η γυναίκα έκανε την καταγγελία στην Ηγουμενίτσα.

Όπως καταγγέλθηκε, ο ένας 57χρονος επικαλούμενος πολλές διασυνδέσεις και επαφές με προϊσταμένους διαφόρων οργανισμών και δημόσιων φορέων, έλαβε τμηματικά από 28χρονη ημεδαπή, το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ, με το πρόσχημα της παροχής διευκολύνσεων και ευεργετημάτων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου, για υπόθεση απάτης κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 28χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την τελευταία διετία στα Ιωάννινα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα