Ενώ ο Ιβάν τα χώνει στον Καρυπίδη που δεν ζήτησε ξένο διαιτητή, με ολλανδικό βραχιολάκι ο Μανούχος στο «Καραϊσκάκης»

Αυτό το πράγμα δεν είναι για ψυχιατρείο. Είναι κατ’ ευθείαν για ζουρλομανδύα. Μια κι έξω και καθαρίζεις. Άκου, διαστροφή, μάστορα. Ούτε ο Χίτσκοκ, ούτε ο Ηρακλής Πουαρώ, ούτε η Μίσιζ Μαρπλ μπορεί να το δώσει λύση.

Απόψε γίνεται ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Άρης. Που έτσι και το πάρει ο Ολυμπιακός, πάει στους συν οκτώ από την ΑΕΚ. Μάλιστα. Και ποιον διαιτητή έβαλε ο Κλάτενμπεργκ; Τον Μανούχο, τον αγαπημένο» του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα. Και βγαίνουν στο Σαββιδοτεχνείο και γράφουνε, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε ο Άρης, που δεν έφερε ξένο διαιτητή ο Κλάτενμπεργκ! Φοβερά πράγματα. Που για να μην διαμαρτύρεται, δηλαδή, ο ΘΚαρυπίδης, πάει να πει ότι συμβιβάζεται με τον Μανούχο.

Πώς είναι δυνατόν, ρε, ο Μανούχος να έχει ευνοήσει τον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, την ΑΕΛ για το κύπελλο που αντί θα δώσει επιθετικό φάουλ το έδωσε στον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε ο Κούρτιτς και να τα χώνουνε στον Καρυπίδη που δεν ζήτησε ξένο διαιτητή; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Ίσα – ίσα , να πανηγυρίζουνε έπρεπε στο Σαββιδοτεχνείο για τον Μανούχο. Διότι, μάστορα, ποιος είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ φέτος; Ο Ολυμπιακός είναι; Όχι βέβαια. Σάμπως πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Το Conference League είναι ο στόχος. Άρα ο Άρης είναι ο αντίπαλος, όχι ο Ολυμπιακός.

Και κυρίως, εκείνο που ενδιαφέρει τον Ιβάν για να κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη όταν τελειώσει η πανδημία είναι να τερματίσει πάνω από τον Άρη στην βαθμολογία. Αλλιώς, πιθάρι στο Πόρτο Καρράς.

Έτσι είναι. Τα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη, είναι για τα σίδερα. Ολούθε, που έλεγε κι ο γίγαντας, ο αείμνηστος Γιάννης Γκιωνάκης στα «Κίτρινα Γάντια».

Μάλιστα. Και τι θα παίξει σήμερα ο Μανούχος; Τίποτα δεν θα παίξει. Γιατί του φορέσανε βραχιολάκι του Μανούχου, σαν κι αυτό που φοράνε στους φυλακισμένους όταν παίρνουν άδεια από την φυλακή.. Του βάλανε VARista Ολλανδό, τον Γιοακίμ Κάμφιους. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα