Επιστολή στον Σαμαρά από Χριστοβασίλη!

Την απέλπιδα προσπάθεια για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση –που θα σημάνει και την ευρωπαϊκή συμμετοχή του συλλόγου– του ΠΑΣ Γιάννινα κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο επικεφαλής της Ηπειρώτικης ομάδας απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, από τον οποίο ζητάει την παρέμβασή του, ούτως ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην εξέταση του θέματος του ΠΑΣ σχετικά με τους διακανονισμούς προς το Δημόσιο, ισχυριζόμενος ότι ο φάκελος της εταιρείας έχει «κολλήσει» στο υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, γι’ αυτόν τον λόγο η επιστολή κοινοποιείται και στον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και στον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.

Ο Γ. Χριστοβασίλης κλείνει την επιστολή του, ευχόμενος να μην αποτελέσει η γραφειοκρατία η αιτία να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών σε όλο τον κόσμο, θέλοντας να δώσει και μία πολιτικοκοινωνική διάσταση. Βέβαια, προκαλεί ερωτηματικά αν ο πρωθυπουργός έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, τη στιγμή που τον απασχολούν πολύ σοβαρότερα θέματα σχετικά με το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Χριστοβασίλη προς τον Αντώνη Σαμαρά:

«Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά 

Κοινοποίηση 

Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτριο Σταμάτη 

Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα 

Ιωάννινα, 24 Μαΐου 2013 

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ, 

Όπως γνωρίζετε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατέκτησε αγωνιστικά τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Προϋπόθεση προς τούτο, αποτελεί η χορήγηση αδειοδότησης, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Ένα εκ των κριτηρίων που απαιτούνται, είναι να έχει διακανονίσει η εταιρία μας, οφειλές της προς το Ελληνικό Δημόσιο. 

Δυστυχώς, αν και από τετραμήνου επιδιώκουμε την ένταξή μας στη διαδικασία αυτή, γραφειοκρατικές αξεπέραστες δυσκολίες, έχουν ακόμη τον φάκελο της εταιρίας μας “εγκλωβισμένο” στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Παρακαλούμε θερμώς για την παρέμβασή σας, ώστε να εξεταστεί κατά ΥΨΙΣΤΗ προτεραιότητα το αίτημά μας και να γίνει δεκτό, έως την Τρίτη 28.5.2013, ότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου της εταιρίας μας. 

Ευχόμαστε ολοψύχως, να μη είναι η γραφειοκρατική αδράνεια, αιτία του να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών, ανά τον κόσμο, και ελπίζουμε στην παρέμβασή σας. 
Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος 

Γεώργιος Χριστοβασίλης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα