Επίθεση από τη Χρυσή Αυγή σε γραφεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

«Τα συνθήματά τους και το δηλητήριό τους δεν χωρούν στις γειτονιές μας γι' αυτό και χρειάζεται να απομονωθούν παντού» επισημαίνει η Τ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Tη θρασύδειλη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής, με συνθήματα και σύμβολα έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην περιοχή της Άνω Τούμπας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τ.O. Δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η επίθεση έρχεται σαν συνέχεια του βανδαλισμού στα γραφεία φορέων και συλλόγων στην περιοχή του Ε’ Διαμερίσματος».

«Τα συνθήματά τους και το δηλητήριό τους δεν χωρούν στις γειτονιές μας, γι’ αυτό και χρειάζεται να απομονωθούν παντού», επισημαίνει η Τ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ είχε καταδικάσει την απόφαση για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου εγκληματία, Νίκου Μίχου, τονίζοντας πως «προκαλεί για άλλη μια φορά το λαϊκό αίσθημα και προσβάλλει τα θύματα της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα