Επίθεση σε Ολυμπιακό, Μαρινάκη ο “Κάντο Χενεράλ” στρατηγός Μωυσίδης του 1% στις εκλογές

Διαβάζεις στο Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Στρατηγός Μωυσίδης  έκανε δηλώσεις κατά του Καραπαπά, του Μαρινάκη, μίλησε για παράγλες και άλλα ωραία. Ο Στρατηγός. «Κάντο χενεράλ» ένα πράγμα. Θα πρέπει να διάβαζε πολύ Πάμπλο Νερούντα στα νιάτα του ο στρατηγός.

Κάθεσαι και διαβάζει στο internet, ο στρατηγός είναι πρώην στρατηγός. Καμία σημασία. Ήταν, λέει, υποψήφιος δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη, πήρε 1.264 ψήφους, γύρω στο 1%. Άκλαφτος πήγε ο «κάντο χενεράλ».

Τι να κάνει ο στρατηγός Μωυσίδης. Στην πολιτική πα΄ζιει, όποιος βρίζει Μαρινάκη μπορεί να βγει μέχρι δήμαρχος. Κι αρχίζει τα ωραία. Επανάληψη της ανακοίνωσης της Θύρα4.

Να, τι δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis

«Προσωπικά θεωρώ ότι η 3η παράγκα που είναι ορατό ότι έχει στηθεί πάει να χτυπήσει αυτή τη φορά μέσω της αστυνομίας. Ουαί και αλίμονο. Ο βίος και η πολιτεία συγκεκριμένων ανθρώπων δείχνει που το πάνε. Βρήκαν τρόπο να χτυπήσουν την αστυνομία πριν τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ..

Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, αληθινά, κάνει την καλύτερη δουλειά. Φαίνεται από τα αποτελέσματα. Μπορεί να το διερευνήσει οποιασδήποτε εισαγγελέας. Με πολύ δύσκολο τρόπο κάνει ότι καλύτερο γύρω από την αθλητική βία και τον τραμπουκισμό στα γήπεδα. Καταλύεται η δημοκρατία μ’ αυτό που πάει να στήσει η παράγκα των Αθηνών. Δέχεται μπούλινγκ μ’ αυτό ως αφορμή.

 Αν ξεκίνησε μια δωροδοκία γιατί δεν την κατήγγειλε ο Άρης; Παίζουν με τη νοημοσύνη των ανθρώπων και το φίλαθλο πνεύμα. Ο ΠΑΟΚ έχει το μεγαλύτερο ποσοστό φιλάθλων στην βόρεια Ελλάδα και προσπαθούν να τον πλήξουν. Η καταγγελία έγινε από τον κ. Καραπαπά από τον Πειραιά. Κάθε απλός φίλαθλος μπορεί να καταλάβει που το πάνε οι άνθρωποι. Πάνε να εμπλέξουν την αστυνομία.

Δεν τους δημιούργησε προβλήματα, κάνει τη δουλειά της. Είχε απαγόρευση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και έκανε τη δουλειά της η Αστυνομία. Τι έπρεπε να κάνει η αστυνομία; Υπάρχει εισαγγελέας, ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να μην περάσει το Καραπαπά και του Μαρινάκη».

Για τα πολιτικά συμφέροντα: «Ο αξιωματικός για τον οποίο ωρύονται είναι πραγματικά σοβαρός και σπουδαίος. Κάνει τη δουλειά του αμερόληπτα. Όσο υπηρετούσα τον περιέλαβα με απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάνει αντικειμενικά τη δουλειά του και είμαι σίγουρος ότι ο εισαγγελέας το ίδιο θα πράξει. Όπως και η ηγεσία της αστυνομίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα