Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κικίλια για την κατάσταση στο ΕΣΥ λόγω κορωνοϊού

«Κοροϊδία λοιπόν η ''θωράκιση'' στο σύστημα υγείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου

Επίθεση προς τον Βασίλη Κικίλια εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού σχετικά με την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ λόγω του κορωνοϊού.

«Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική. Και εκθέτει. Την ώρα της αναγγελίας του lockdown και της κατάρρευσης του κυβερνητικού success story, δεν μπορεί ο κ. Κικίλιας να λέει ανερυθρίαστα ότι όσα έκανε η κυβέρνηση σε λίγους μήνες στο Σύστημα Υγείας δεν έγιναν επί 46 χρόνια, από τη Μεταπολίτευση και μετά», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, απαντά στις δηλώσεις του κ. Κικίλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Αν είναι έτσι, τότε γιατί οι αντοχές του ΕΣΥ εξαντλήθηκαν από την αρχή του δεύτερου επιδημικού κύματος; Κοροϊδία λοιπόν η ”θωράκιση”, ο ”διπλασιασμός των ΜΕΘ”, οι ”χιλιάδες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού”;», διερωτάται, και καταλήγει:

«Ποιος λέει την αλήθεια, ο υπουργός ή οι άνθρωποι της ”πρώτης γραμμής” και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων; Η κοινωνία αυτή την ώρα απαιτεί ειλικρίνεια, σχέδιο, και κυρίως ασφάλεια για την υγεία, την εργασία και το εισόδημα των ανθρώπων. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι φανερό ότι δεν μπορεί να τα εγγυηθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα