Επιτροπή Ενέργειας ίδρυσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Επικεφαλής της επιτροπής ανέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία, Κώστας Ανδριοσόπουλος

Την ίδρυση Επιτροπής Ενέργειας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Όπως έγινε γνωστό, σκοπός της επιτροπής είναι η παρακολούθηση των θεμάτων-εξελίξεων που αφορούν τον τομέα της ενέργειας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, όπως και η προώθηση νέων ιδεών και πρακτικών που έχουν ως στόχο αφενός την ορθολογική και αποτελεσματική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων κάθε μορφής και, αφετέρου, τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση των δικτύων παροχών και διανομής.

Επικεφαλής της επιτροπής ανέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία, Κώστας Ανδριοσόπουλος (φωτ.), ενώ μέλη της ορίστηκαν οι κ.κ.: Γ. Μπασιάς (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων), Κ. Σιφναίος (Ομίλος Κοπελούζου), Δ. Γόντικας (Energean Oil & Gas), Γ. Καλαβρουζιώτης (Eunice Group), Φερν. Καλλιγάς (ΔΕΣΦΑ), Μ. Μανουσάκης (ΑΔΜΙΕ), Ευ. Μυτιληναίος (ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.), Στ. Οκταποδάς (ΔΕΔΔΗΕ), Εμμ. Παναγιωτάκης (ΔΕΗ), Δ. Παρπέρης (GE Power), Γ. Κούβαρης (ΗΡΩΝ), Μιχ. Φιλίππου (ΛΑΓΗΕ), Ανδ. Σιάμισιης (ΕΛ.ΠΕ.) και Δ. Τζώρτζης (ΔΕΠΑ).

Διαβάστε επίσης