ΕΡΤ, γκάφα Νο2: Μετά τον Πετρούνια, δεν μεταδίδει ούτε τον αγώνα του Γκιώνη

Καλά καλά δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε χθες με τη μη απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων, για να έρθει σήμερα το πρωί ένα νέο «κρούσμα». Αυτή τη φορά αφορά τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στο 2ο γύρο του απλού ανδρών του ολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπιζε τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ για την πρόκριση στον 3ο γύρο. Ο αγώνας είχε οριστεί να αρχίσει στις 08:45 ώρα Ελλάδας και όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΡΤ θα μεταδιδόταν ζωντανά, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας EΡΤ Sports.

Αυτή ήταν η εικόνα από νωρίς το πρωί της πλατφόρμας που προανήγγειλε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη, μόνο που δεν άνοιξε ποτέ, παρότι το παιχνίδι άρχισε με 30λπετη περίπου καθυστέρηση, καθώς αγώνας γυναικών που προηγήθηκε στο τραπέζι 3 είχε μεγάλη διάρκεια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζια Αντισφαίρισης λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, γνωστοποίησε πως εν τέλει η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει τη «μονομαχία» του πολύπειρου Έλληνα αθλητή με τον Αιγύπτιο Σαλέχ. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την μη κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, η οποία προκάλεσε την απογοήτευση του 30χρονου Ολυμπιονίκη, σήμερα ακόμα ένας Έλληνας αθλητής αγωνίζεται και το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει μέσω της κρατικής τηλεόρασης.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα