Εύσημα από Δένδια για τον εντοπισμό και τον θάνατο του Κόλα

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με τον Νίκο Δένδια να αποδίδει εύσημα και συγχαρητήρια προς τους άνδρες που στελέχωσαν τις πολύμηνες έρευνες για τον εντοπισμό της συμμορίας των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων με αρχηγό τους τον νεκρό, πλέον, Μαριάν Κόλα.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Δένδιας έκανε αναφορά στους εκατοντάδες άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού και των ενόπλων δυνάμεων, που όπως είπε «εδώ και μήνες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους» για να βρουν τους Αλβανούς κακοποιούς και τους συνεχάρη για τη «μάχη» που έδωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σούλι. Ακόμη, ευχαρίστησε το λιμενικό και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας για τη συνεργασία που έχουν με τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη σπείρα των Αλβανών κακοποιών.

Ωστόσο, ο  υπουργός Δημόσιας Τάξης, αν και σημείωσε πως το επεισόδιο στο Σούλι είναι μια επιτυχία των Αρχών, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. «Τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας θα συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι όλοι οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. Καταλήγοντας, ο κερκυραίος πολιτικός προσέθεσε πως «η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας» οδήγησε στην ιστορία με τους Αλβανούς δραπέτες.

«Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν», σχολίασε σχετικά ο Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε επίσης