Εξάμηνος μποναμάς του Public marketplace στους εμπόρους της Αθήνας  

Περισσότερα από 2.000 καταστήματα από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο Public.gr ενώ στα ψηφιακά ράφια του διατίθενται περισσότερες από 1.000.000 προσφορές προϊόντων

Σε μια εποχή που ο εμπορικός κόσμος βάλλεται βάναυσα από τις συνέπειες της πανδημίας, το Public.gr, το marketplace των Public, στηρίζει στην πράξη τους εμπόρους της Αθήνας στην προσπάθεια των τελευταίων να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις επιχειρήσεις τους. Κι αυτή η στήριξη μεταφράζεται στην προσφορά σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας εξάμηνης δωρεάν συνδρομής στο Public.gr.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, επιτρέποντας στα μέλη του να αξιοποιήσουν χωρίς κόστος τις δυνατότητες αλλά και τις σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει το Public.gr.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αποκτούν τη δυνατότητα να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους απευθυνόμενοι στα εκατομμύρια επισκέπτες του Public.gr από όλη την Ελλάδα, αυξάνοντας έτσι τον κύκλο εργασιών αλλά και το πελατολόγιο των επιχειρήσεών τους.

Η συμμετοχή των μελών του ΕΣΑ στο Public.gr τούς επιτρέπει άμεσα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή πελατών από όλη την Ελλάδα, να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους χωρίς κανέναν γεωγραφικό περιορισμό και να αξιοποιήσουν την αλματώδη αύξηση του e-commerce στην Ελλάδα. Παράλληλα, απολαμβάνουν την υποστήριξη που προσφέρει στα μέλη του το Public.gr, τόσο σε επίπεδο προβολής και διαφήμισης όσο και σε τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική για τη βελτιστοποίηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν σε αυτό.

Θυμίζεται ότι το Public.gr είναι το πρώτο marketplace στην Ελλάδα στο οποίο πλέον συμμετέχουν περισσότερα από 2.000 καταστήματα από όλη την Ελλάδα, ενώ στα ψηφιακά ράφια του διατίθενται περισσότερες από 1.000.000 προσφορές προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον αλλά και η συμμετοχή στο Public marketplace έχει ενισχυθεί, με εκατοντάδες νέους συνεργάτες να προστίθενται σε μηνιαία βάση, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί και ο τζίρος των συνεργαζομένων επιχειρήσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα