Ευρωπαϊκή σφαλιάρα και Κλάτενμπεργκ

Είναι τελικά στραβός ο γιαλός του ελληνικού ποδοσφαίρου; Οι αποτυχίες στην Ευρώπη δείχνουν ότι οι έχοντες και κατέχοντες τα κλειδιά των ισχυρών του ποδοσφαίρου μας, προφανώς στραβά αρμενίζουν. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ κατάφεραν να δεχτούν Ευρωπαϊκές σφαλιάρες από σαφώς υποδεέστερες ομάδες.

Από τα τέλη Ιουλίου ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε με κρότο από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League και συνεχίζει στο Europa League.

Ο μεν ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στο πρώτο ματς στη Σόφια όπου δεν βλεπόταν, ο δε Ολυμπιακός διασύρθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη. Και πλέον μένοντας με τρεις ομάδες ( Ολυμπιακός, Άρης, Παναθηναϊκός) η χώρα μας βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο και θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Όμως το καίριο ζήτημα του Ιουλίου ήταν ποιος θα έχει την προεδρία της ΚΕΔ. Αν θα είναι ο Κλάτενμπεργκ ή ο Μπένετ. Αν δεν υπήρχε και το VAR πιθανό να γινόταν δημοψήφισμα στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα