Φαβορί ο Χατζηνικολάου για Αρη!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, φέρεται να έχει κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με τον πρώην τεχνικό του Ηρακλή.

Το ενδεχόμενο της παραμονής του Σούλη Παπαδόπουλου φάνταζε μακρινό εξ αρχής και παραμένει παρά το γεγονός ότι επίκειται συνάντησή του με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ στην Αθήνα.

Μία συνάντηση με την οποία ουσιαστικά αναμένεται να μπούνε οι τίτλοι τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον Ηλιάδη να είναι προγραμματισμένο να παραβρεθεί απόψε στην πρωτεύουσα σε εκδήλωση που οργανώνει η πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όπως και να έχει πάντως στο θέμα του προπονητή οι ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουνε από εβδομάδα. Το θέμα του Έβαλντ Λίνεν δεν φαίνεται να είναι στις βασικές επιλογές σε αντίθεση με έναν ακόμη Έλληνα προπονητή.

Από εβδομάδα εξάλλου ο Ηλιάδης θα συζητήσει με τους «παλιούς» ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις οφειλές που υπάρχουν στα πρόσωπά τους και για το ενδεχόμενο ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Μάρκος Βελλίδης και ο Κώστας Καζναφέρης δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα αν και με αυτούς θα γίνει συνάντηση ενώ ερωτηματικό αποτελούνε οι περιπτώσεις των Μανόλη Παπαστεριανό και Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης