Φωτιάς, Γκορτσίλας, θέλει η… σφυρίχτρα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ και το VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία. Ένα ήταν το καραμπινάτο λάθος. Η μη αποβολή του Μασούρα.

Το άλλο με το Σεμέδο, που επίσης έπρεπε ν’ αποβληθεί για το κ@λ@δάκτυλο, έστω και φιλικό προς τον Ελ Αραμπί, μπορεί να μην το είδαν, λέει. Και τότε, τι δουλειά κάνουνε, ρε. Αυτή δεν είναι η δουλειά τους, να βλέπουνε τα πάντα όλα;

Αλλού είναι το θέμα. Στον Μασούρα. Πεντακάθαρη φάση. Γιατί ο Διαμαντόπουλος δεν συμβούλευσε τον Ευστάθιο να τον αποβάλει; Για να έχουνε να λένε οι Σαββιδοτέχνες; Διότι αυτό το πανηγυράκι παίζουνε. Ότι ο Ολυμπιακός το παίρνει με την διαιτησία φέτος. Με 17 βαθμούς μπροστά.

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι το έκαναν επίτηδες. Άνθρωποι είναι. Για την παλιά την συνταγή στο λέω. Άπαξ και θέλουμε ν’ απαξιώσουμε τον πρωταθλητή, τα σφυράμε όλα υπέρ του του, τον σπρώχνουμε, μου είπε μια παλιά καραβάνα.

Σεμέδο και Μασούρας δεν έπρεπε να παίξουνε με τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε κόκκινη και στους δυο. Τι θα πει την έκανε στο φιλικό τη χειρονομία. Άπαξ και το γράψει ο κανονισμός, τέλος.

Στην Τούμπα, ο γνωστός Φωτιάς. Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα. Δεν είναι παίξε – γέλασε ο κύριος. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης.

Ο Βασιλάκης ο Φωτιάς εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S, ενώ το βιογραφικό του κάνει λόγο για εργασία στην εταιρεία “Άρατος Τεχνολογίες” (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος διδάκτωρ τεχνολογιών διαστήματος.

Επιστήμων είναι ο Βασίλειος. Κι έκανε μια διαστημική διαιτησία στην Τούμπα. Πέναλτι καθαρό κερδίζει ο Απόλλων κι ο Φωτιάς δείχνει, «παίζετε». Κανονικά έπρεπε να δείξει πέναλτι και να περιμένει το VAR. Τίποτα, ο επιστήμων Βασίλειος.

Για να μιλήσουμε επιστημονικά, η αυθόρμητη αντίδραση του διαιτητή αποκαλύπτει και το περιεχόμενο του υποσυνείδητου. Κι ευτυχώς που μέγας Μανούχος στο VAR αποφάσισε ότι δεν πρέπει να τον ταυτίζουνε με τον ΠΑΟΚ. Κι τον έστειλε να ξαναδεί τη φάση όπου και σφύριξε πέναλτι ο Βασίλειος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα