Γεωργιάδης: Σε λειτουργία ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις σε δημόσιες δομές

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα finddoctors.gov.gr και να πραγματοποιήσουν είσοδο με τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ

Μια νέα υπηρεσία μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να προγραμματίσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ανακοίνωσε το το υπουργείο Υγείας.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της πλατφόρμας από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

@adonis_georgiadis

Απο σήμερα ξεκίνησε η νέα διαδικτυακή μας εφαρμογή για όσους θέλουν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ αιματολογικές εξετάσεις στις πλησιέστερες σε αυτούς Δημόσιες Δομές

♬ πρωτότυπος ήχος – adonis_georgiadis

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η πλατφόρμα που στήθηκε σε συνεργασία με την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ, και να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο Ραντεβού για Εξετάσεις». Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού βάσει ημερομηνίας και νομού, να επιλέξουν την κατάλληλη δομή και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί.

Σύμφωνα με το υπ. Υγείας, με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού, και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, οι πολίτες θα λάβουν ένα SMS και/ή email με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα