Γεωργόπουλος: «Είμαστε πανέτοιμοι για την “μάχη” της πρόκρισης»

Τρία… βήματα μακριά από την πρόκριση της στα τελικά του Euro U17, βρίσκεται η εθνική ομάδα Παίδων. Για να τα κάνει θα πρέπει να ξεπεράσει, στο Παμπελοποννησιακό, ισάριθμα δύσκολα εμπόδια. Αρχής γενομένης από την Πέμπτη (22/3). Όταν και -στο πλαίσιο του όγδοου ομίλου της Elite Round– αντιμετωπίζει τη Σκωτία (16:00).

Ακολουθεί την ίδια ώρα αλλά δύο μέρες αργότερα η αναμέτρηση με το φαβορί, τη Γερμανία. Ενώ, στις 27/3 αντιμετωπίσει (16:00) τη Νορβηγία. Το «εισιτήριο» θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι «γαλανόλευκοι» έχουν επίγνωση της δύσκολης αποστολής τους αλλά και πίστη ότι μπορούν να φτάσουν στο στόχο. Δηλώνουν κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι ψυχολογικά να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Οι αντίπαλοι της εθνικής Παίδων στον 8ο όμιλο της Elite Round

Όπως δήλωσε -στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ- και ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Βασίλης Γεωργόπουλος: «Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην Σκοτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

Την αποστολή της εθνικής, στελεχώνουν οι Ταλιχμανίδης, Μανδάς, Θυμιάνης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Γώγος, Μαρτίνης, Παυλίδης, Βρακάς, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Μαυρουδής, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Κωτσόπουλος, Φάκης, Μούγιος, Μασούρας, Μουτζούρης.

Διαβάστε επίσης