Για τη μονταζιέρα στο VAR, Αθλέτικ – Βαλένθια, τι λέει ο Κλάτενμπεργκ; Μήπως έγινε το ίδιο με τον Ελ Αραμπί;

Η ΚΕΔ έβγαλε μια ανακοίνωση και μία… φωτογραφία, όπου δείχνει τον Ελ Αραμπί να είναι σε θέση οφσάιντ, στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Ότι εξέχει το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τον κόσμο. Μεγαλύτερο ψέμα, μεγαλύτερη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Μαύρο σημάδι στην ιστορία της Super League1.

Αν αυτοί της ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήθελαν να υπάρξει διαφάνεια στη φάση αυτή, έπρεπε να καλέσουν κι άλλους, όταν αποφάσιζαν να ξαναδούν την φάση. Όχι μόνο διαιτητές. Να καλούσαν παλιούς διαιτητές και δημοσιογράφους, όχι τα «αρρωστάκια», αλλά τους κανονικούς, που δεν έχουν καμία εξάρτηση από τις μεγάλες ομάδες. όλοι στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όταν το VAR, όπως μόνο η «Α» και η iapopsi.gr έγραψαν ότι πάσχει καθότι χειρίζεται από ανθρώπινα χέρια, η ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ μας δουλεύουν κανονικά.

Διότι αυτό έγινε με την εταιρία που μας το προμήθευσε η MediaPro, μέσω της MEDIA LUSO, είναι γι αυτόν ακριβώς το λόγο στα δικαστήρια, μετά από μήνυση που της έκανε η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ποιος, έστω και καλόπιστος, μπορεί να είναι σίγουρος, ότι επειδή το χειρίζονται ανθρώπινα χέρια, δεν έγινε κάποια παρασπονδία, όταν, μάλιστα, έχουμε το παράδειγμα του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια, όπου άλλα έδειχνε η γραμμή του VAR και άλλα η γραμμή του τηλεοπτικού καναλιού;

Ποιος είναι σίγουρος ότι δεν έγινε «μαγείρεμα»; Ποιος είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη φάση δεν είναι απόρροια μιας επιτηδευμένης «μονταζιέρας»; Εμείς δεν λέμε ότι έγινε. Λέμε ότι θα μπορούσε να γίνει, όπως έγινε στην Ισπανία.

Ο Κλάτενμπεργκ, ωστόσο, φρόντισε να μας προϊδεάσει από σήμερα τι θα πει αύριο Τρίτη στην ανάλυσή του για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί.

Διαβάστε, τι έγραφαν η “Α” και η iapopsi.gr στις 6 Ιουνίου 2020

Σκάνδαλο στην Ισπανία, στα κάγκελα η Ελλάδα – Την ίδια γραμμή οφ σάιντ θα δείχνουν PAOKTV και VAR;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα