Για τα μάτια μιας γυναίκας η ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο

Μία ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από την ενέδρα το βράδυ της Τρίτης -στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο- με θύμα έναν 26χρονο άνδρα.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αν και βαριά τραυματισμένος στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, ο γιος του γνωστού γιατρού των Αθηνών αποκάλυψε την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας, με τον οποίο βρίσκεται σε ερωτική αντιζηλία για μια νεαρή κοπέλα αρμενικής καταγωγής.

Η κοπέλα αρχικά είχε σχέση με τον Αλβανό, που φέρεται να είναι ο δράστης, ενώ όταν χώρισαν άρχισε να βγαίνει με τον 26χρονο. Λίγο αργότερα, όμως, επέστρεψε στον πρώην της. Ο 26χρονος προσπαθούσε να διατηρήσει επαφή μαζί της, αλλά ο σύντροφός της άρχισε να τον απειλεί και έτσι το βράδυ της Τρίτης έκανε πράξη τις απειλές του -σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το θύμα-.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η πρόθεσή του ήταν να σκοτώσει τον 26χρονο καθώς τον πυροβόλησε πέντε φορές στο θώρακα και την κοιλιά. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα