Για τον δήμο Ηρακλείου η Σχοιναράκη!

Έχει ξεκινήσει τις επαφές και συναντήσεις με στελέχη του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό σχήμα

Όπως όλα δείχνουν, ο κύβος ερίφθη για την πρώην νομάρχη Ηρακλείου, Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη, η οποία έχει ξεκινήσει να κάνει επαφές και συναντήσεις με στελέχη του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό σχήμα που θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για τον δήμο Ηρακλείου.

Αναμφισβήτητο είναι, σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι το όνομα της Ευ. Σχοιναράκη συζητείται πλέον ανοιχτά ως μία ξεχωριστή υποψηφιότητα, μετά από την επιτυχημένη θητεία της στη Νομαρχία Ηρακλείου. Η ίδια, βέβαια, κρατά κλειστά τα χαρτιά της και μιλά μόνο σε πολύ στενούς συνεργάτες της, άλλα τα… αυτιά της στήλης είναι καλά πληροφορημένα.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το όνομα της Ευαγγελίας Σχοιναράκη είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με τα τεκταινόμενα και τις διεργασίες της Κεντροαριστεράς. Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη θερμή συνάντησή της, τον Μάρτιο του 2017, με την αείμνηστη (σ.σ. «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017) αγωνίστρια της Αριστεράς και πρώην βουλευτή, Ελένη Μπενά, όταν η τελευταία είχε δώσει το «παρών» σε συνέδριο του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών με τίτλο «Γυναίκες και πολιτική: Αγώνας μετ’ εμποδίων».

 

 

 

Διαβάστε επίσης