Γιαννούλης: Η ανεύθυνη κυβέρνηση έφερε καλπάζουσα ακρίβεια και αισχροκέρδεια

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Κώστα Σκρέκα για τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Πυρά κατά του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης.

Σχολιάζοντας την πρωινή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκα στο «Mega», ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε πως «για άλλη μία φορά επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές, ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Πρόσθεσε πως οι τρεις βασικοί άξονες που αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, «κάθε κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι.

«Άτολμη κυβερνητική πολιτική που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα», λέει ο Χρήστος Γιαννούλης

«Αντίθετα», σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη που επικαλείται στοιχεία της Eurostat, «η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».

Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης υπογραμμίζει πως «η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα