“Γιατί η Σάκκαρη να έχει Porsche”; Ξεπέρασαν και τον… Λουτσέσκου σε μίρλα οι οπαδοί των “Ντάφυδων” και οι “προοδευτικοί”

Μετά τον γιο Μητσοτάκης, που είναι «γκαντέμης» και γι αυτό η Σάκκαρη αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Roland Garros, σειρά πήρε υβριδική Πόρσε της Μαρίας! Γιατί να κυκλοφορεί τέτοιο αυτοκίνητο; Ξεσκίστηκαν να γράφουν στα social media.

Δεν υπάρχουν οι λάτρεις των… Ντάφυδων και των Τζέιμς της ελληνικής κοινωνίας. Ούτε και οι αυτοπροσδιοριζόμενοι «αριστεροί – προοδευτικοί». Κάτι έπρεπε να σκαρφιστούν σαν γνήσιοι γκρινιάρηδες. Ξεπέρασαν και τον Λουτσέσκου σε μίρλα.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Η Πόρσε της Μαρίας Σάκκαρη κοστίζει 250.000 ευρώ. Από τα μέχρι τώρα παιχνίδα της, χωρίς αυτά στο Roland Garros, έχει εισπράξει γύρω στα 4 εκατ. ευρω. Κουμάντ στην τσέπη της θα κάνετε, ρε;

Η Σάκκαρη, ούτε τα έκλεψε αυτά τα λεφτά από το δημόσιο, ούτε έκανε καμιά κομπίνα. Τι εμετικός φθόνος είναι αυτός, ρε.

Και για να το κλείσουμε με τους οπαδούς των Ντάφυδων, η Porsche Hellas έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Σάκκαρη, την αναγόρευσε πρέσβειρά της  και της έδωσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Που είναι το παράλογο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα