Γκέλαρε ΑΕΚ, ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Μανούχου στο «Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ιωνικός

Ο Κλάτενμπεργκ το’ ριξε σο σορολόπ με τους ορισμούς. Μανούχος στο «Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός – Ιωνικός. Τα έχουμε γράψει εκατό φορές και με φόρμα, ότι ο Βαγγελάκης κάνει πάντα τα γλυκά μάτια στον ΠΑΟΚ. Μη λέμε πάλι τα ίδια.

Κι άντε, σου λέω εγώ, ότι τον ΠΑΟΚ τον βοήθησε στα ματς με τον Αστέρα και πέρυσι κι εφέτος. Που δέχθηκε να παίξει ο ΠΑΟΚ με αθεώρητα δελτία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν έχει καμία δικαιολογία.

Κι πάλι ο Κλάτυ και τον χώνει στον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό. Κι έρχεται κι η στραβή και γκελάρει η ΑΕΚ στην Ριζούπολη. Που σημαίνει, τρεις βαθμούς μπροστά έτσι και νικήσει ο Ολυμπιακός.

Κι έχει ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή. Που άπαξ και δεν το πάρει η ΑΕΚ και νικήσει ο Ολυμπιακός, μάνι – μάνι στους έξι η δουλειά και νωρίς – νωρίς.

Δεν τον βάζεις τον Μανούχο να σφυρίξει τον Ολυμπιακό σε τέτοιο ματς, ενώ ακολουθεί ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν όλος ο κόσμος τον περιμένει στη γωνία κι ο Ολυμπιακός μαζί.

Σου λένε, κάτι θα σκαρφιστεί ο Μανούχος. Μπορεί να δώσει καμία κόκκινη στο πιτς φυτίλι. Μπορεί να φορτώσει με τίποτα κάρτες τους παίκτες του Ολυμπιακού, για να δυσκολέψει την νίκη.

Μπορεί ν’ αφήσει τους παίκτες του Ιωνικού να παίζουν τσιλίκι αντί για μπάλα και να μην δείχνει κίτρινες.

Τώρα, θα πεις, επειδή το λένε αυτό οι γάβροι, πάει να πει ότι έτσι θα γίνει; Όχι, ρε, δεν σου λέω τέτοιο πράγμα. Μπορεί ο Βαγγελάκης να κάνει την τέλεια διαιτησία. Διεθνής διαιτητής είναι. Άλλο σου λέω εγώ. Ότι από την στιγμή που ο Βαγγέλης είναι από τους «αγαπητικούς» του ΠΑΟΚ και άρα, άνθρωπος της «εξυγίανσης», όλα να τα περιμένεις. Αυτός έδωσε δικαιώματα στο γήπεδο και στο VAR και τα αθεώρητα δελτία στον ΠΑΟΚ.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια, αλλά να το δείχνει κιόλας το ξέρει αυτό ο Κλάτενμπεργκ; Κι ο λαός λέει, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Χαίρετε.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα