«Γλεντάνε» τον Παπαγγελόπουλο: «Ο Ρασπούτιν από τα Lidl»

H επική ατάκα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τον Ρασπούτιν, τα  φυσικά προσόντα και το αχαλίνωτο σεξ «τρέλανε» το Twitter αφο΄ύ οι χρήστες του «γλέντησαν» τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης μετά τα όσα είπε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.

Επιχειρώντας να αντικρούσει τα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Ράικου, ο κ. Παπαγγελόπουλος την χαρακτήρισε «ανιστόρητη» κάνοντας αναφορές στον Ρασπούτιν, τα… κάποια φυσικά του προσόντα και το αχαλίνωτο σεξ πυροδοτώντας αρκετά σχόλια στα social media.

«Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για ιδιότητες μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα» είπε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για κάποια φυσικά του προσόντα και για τη θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μία απόδειξη ότι εγώ δεν είπα ποτέ τον εαυτό μου Ρασπούτιν».

Το συγκεκριμένο επιχείρημα τουσχολιάστηκε από αρκετούς κυρίως με το σκεπτικό ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος ήταν κάποτε δικαστικός και ότι η αναφορά του ήταν χαμηλού επιπέδου ενώ δεν έλειψαν και τα πιο χιουμοριστικά που τον χαρακτήρισαν ως «Ρασπούτιν από τα Lidl».

Τι έγραψε το Twitter για την επική ατάκα του Παπαγγελόπουλου

Διαβάστε επίσης