Γλυφάδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες – Επέβαιναν μία γυναίκα και ένα παιδί

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ.

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Λαμπράκη στη Γλυφάδα, στο οποίο μάλιστα επέβαιναν μια γυναίκα και ένα παιδί.

Γυναίκα και παιδί είχαν άγιο καθώς κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως από το φλεγόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν Δημοτική Αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και η Πυροσβεστική, προκειμένου να κατασβεστεί η φωτιά και να απομακρυνθεί το όχημα από το οδόστρωμα.

Ο φύλακας άγγελος αστυνομικός

Ωστόσο, πριν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο έσπευσε να περιορίσει την έκταση της φωτιάς με τη χρήση ενός πυροσβεστήρα.

Δηλώσεις του δημάρχου Γλυφάδας για το περιστατικό

«Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά» δήλωσε σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος του εμπορικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Λαμπράκη. «Κανείς δεν τραυματίστηκε και καμία περαιτέρω ζημιά δεν σημειώθηκε» σημείωσε επίσης ο κ. Παπανικολάου που τόνισε πως αξίζει ένα ξεχωριστό μπράβο στον αστυνομικό που έσπευσε να περιορίσει την έκταση της φωτιάς στα πρώτα λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα