Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με τον Μίνα λόγω… σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Σάντι Μίνα, τον οποίο δημοσιεύματα στην Ισπανία φέρνουν στην Ελλάδα και στον Άρη, είχε προταθεί πριν από περίπου 15 μέρες και στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, η Ένωση δεν μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί, με την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού της Θέλτα. Κι επειδή, ενδεχομένως, πολλοί να αναρωτιέστε τον λόγο, η απάντηση είναι απλή. Οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν για τον λόγο που απομακρύνθηκε από τη Θέλτα και την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2022 ο Σάντι Μίνα κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο της Αλμερία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2017 στην περιοχή του Μοχάκαρ, όπου ο τότε παίκτης της Βαλένθια παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα σ’ ένα τροχόσπιτο.

Ο  Μίνα ήταν κατηγορούμενος και με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, για την οποία όμως αθωώθηκε. Η Θέλτα είχε θέσει σε αναστολή εργασίας τον Μίνα, λόγω της καταδίκης του, ωστόσο εκκρεμεί η έφεση που άσκησε κατά της απόφασης από τα ισπανικά όργανα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα