Η αποθέωση του Αυγενάκη στου Χαριλάου

«Ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου», λέει ο λαός. Όχι απαραίτητα ο θυμόσοφος, διότι με όσα βλέπουμε καθημερινά η έννοια της σοφίας μοιάζει πλέον ουτοπική. Όπως και να ’χει, όμως, κάποιες ρήσεις έχουν μείνει στην ιστορία και πολλές φορές επιβεβαιώνονται στην πράξη. Όπως η προαναφερθείσα. Διαπιστώσαμε στην περίπτωση του Άρεως πως ισχύει απόλυτα. Και από τις δύο όψεις του νομίσματος.

Οι υποστηρικτές των «κίτρινων» και συνοδοιπόροι του Θοδωρή Καρυπίδη αποθέωσαν τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανταπέδωσε τα κολακευτικά λόγια με τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Άρεως. Οι οπαδοί προσέγγισαν τον υφυπουργό Αθλητισμού με το σκεπτικό ότι αφού δέχεται επιθέσεις από τον ΠΑΟΚ, τότε πρέπει να τον στηρίξουν. Το έπραξαν διαδικτυακά και ο Κρητικός ανταποκρίθηκε!

«Βάζω πλάτη, αλλά δεν είναι θέμα του υπουργείου Αθλητισμού», έγραψε εκείνος που χειρίζεται τα socialmedia του Αυγενάκη.

«Ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν», απάντησε ο φίλος του Άρεως.

«Σωστά. Απλά θυμίζω άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ», σχολίασε ο Αυγενάκης με σαφείς αιχμές για την παρέμβαση του Γιώργου Γεραπετρίτη. Κάτι που αποδέχθηκαν άμεσα οι διαδικτυακοί συνομιλητές, οι οποίοι υπενθύμισαν στον υφυπουργό Αθλητισμού ότι «εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός».  Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αποθέωση του Αυγενάκη από τους φίλους του Άρεως…

 

Διαβάστε επίσης