Η Eurolife FFH συμμετέχει στο διάλογο για το δημογραφικό

Ως Founding Sponsor στο συνέδριο του Economist, με θέμα «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων», σε συνεργασία με τη HOPE genesis

Η Eurolife FFH είναι για δεύτερη φορά ο Founding Sponsor στο μεγάλο συνέδριο που διοργανώνει το Economist για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα, σε συνεργασία με τη HOPE genesis. Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων: ο ρόλος της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας» και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Η Eurolife FFH, η HOPE genesis και το Economist ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2019, στο πρώτο συνέδριο για την υπογεννητικότητα, ενώ έχουν δεσμευθεί κάθε δύο χρόνια να συναντιούνται και να διοργανώνουν μια μεγάλη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουν τις εξελίξεις του ζητήματος, παρουσιάζουν έρευνες και στατιστικά, συζητούν τις προεκτάσεις του στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και προωθούν το διάλογο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Από το 2019, η Eurolife FFH και η HOPE genesis αναπτύσσουν την κοινή τους δράση ενάντια στην υπογεννητικότητα. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκπόνηση ερευνών για το πρόβλημα, υιοθεσία 10 περιοχών με πολύ χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και δημιουργία παιδικών σταθμών στις περιοχές αυτές. Με τη δράση τους δίνουν την ευκαιρία στις οικογένειες που κατοικούν σε Πάτμο, Άγραφα, Καστελόριζο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Κάσο, Άνω Κουφονήσι, Χάλκη και Ανάφη, να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ήδη η πρωτοβουλία αυτή έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, με 51 νέες γεννήσεις και άλλες 26 να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα