Η γυφτιά του Ιβάν έκανε ρεζίλι τη χώρα με το ΠΑΟΚ TV

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...


Μπορεί το Σαββιδοτεχνείο να διαρρέει πως είναι… πρόοδος για τη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο η χρησιμοποίηση του pay per view μέσω του ΠΑΟΚ TV, ωστόσο στο εξωτερικό έχουν άλλη άποψη…

Η μετάδοση και του ευρωπαϊκού αγώνα της ελληνικής ομάδας για το Europa League μέσω του PAOK TV  στο εξωτερικό προκάλεσε τη σφοδρή ενόχληση των ανθρώπων της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξει ελεύθερο κανάλι τον αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό  καθώς για να δει κάποιος το παιχνίδι…θα πρέπει να πληρώσει στο PAOK TV», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της σλοβακικής ομάδας συμπλήρωσε: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποκτήσουμε τα δικαιώματα του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε όλες τις προσφορές»…

Μετά  τις βολές που έριξε κατά του ΠΑΟΚ επισήμως η ομάδα της Σλοβακίας για μη συνεργασία του «δικεφάλου» με τους ίδιους, ανάλογη ήταν η αντίδραση από τους οπαδούς της Σλόβαν.

Στον επίσημο λογαριασμό της σλοβακικής ομάδας (όπου αναγράφονταν και όλα τα σχετικά για τη μετάδοση του αγώνα από pay per view) οι οπαδοί της Σλόβαν έγραφαν μεταξύ άλλων ότι «…χρωστάει η χώρα σας σε όλη την Ευρώπη».

Το πρόβλημα ήταν –φυσικά– ότι για να έβλεπαν στη Σλοβακία το παιχνίδι έπρεπε να πληρώσουν το 5ευρω στον Ιβάν Σαββίδη που και τη χώρα δυσφήμισε με την ενέργειά του και το ελληνικό ποδόσφαιρο διέσυρε, ενώ έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς της Σλόβαν να γράφουν ότι πρόκειται για… «γυφτιά»!

Διαβάστε επίσης