Η ηλικία του Μπόλονι, το Νόμπελ στον Αλαφούζο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Για …πλάνα που θα δουν αν θα πετύχουν μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι σε συνέντευξή του σε Μέσο της Ρουμανίας.

Ο 67χρονος προπονητής του Παναθηνα¨ικού κλήθηκε να απαντήσει για την …ηλικία του και αν μπορεί να είναι ακμαίος και να προσφέρει.

Το πιθανότερο είναι ότι ενοχλήθηκε με την ερώτηση, αν κρίνει κανείς από την απάντησή του:  «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμισι ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει πίεση, σχολίασε πως :Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Όμως το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντινάμο για παράδειγμα. Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ομάδα έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν εκείνον αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα