Η Ιωάννα Λίλη μιλάει ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό

Όπως λένε οι ειδικοί -όπως και ο καθένας μας λίγο έως πολύ βιώνει στη ζωή του- αυτά που μας συμβαίνουν στην παιδική μας ηλικία ή όσα οι άλλοι μας επιβάλλουν να μας συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας, καθορίζουν όλη τη μετέπειτα πορεία.

Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, και συγκεκριμένα στο bullying που δέχτηκε για το ύψος της, αναφέρθηκε η Ιωάννα Λίλη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

«Εξαιτίας του ύψους μου, ξεχώριζα όχι μόνο από τις συμμαθήτριές μου αλλά και από πολλούς συμμαθητές, με αποτέλεσμα στο σχολείο να με φωνάζουν “κολόνα της ΔΕΗ”. Ήμουν πάντα η ψηλή της τάξης, κάτι που αυτομάτως μου δημιουργούσε μια ανασφάλεια και με επηρέαζε. Μάλιστα, πολλές φορές έσκυβα ώστε να είμαι κοντά στο ύψος των υπόλοιπων συμμαθητών, με αποτέλεσμα να έχω μια κύρτωση στους ώμους. Ευτυχώς, όμως, είχα δίπλα τη μητέρα μου που διόρθωνε τη στάση του σώματός μου. Οι γονείς μου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο μεγάλωμά μου αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου», υποστήριξε η όμορφη παρουσιάστρια και μας έβαλε σε σκέψεις για μία ακόμη φορά.

Άλλο ένα πρώην παιδί, που δυστυχώς αναγκάστηκε να υποστεί μια τόσο άσχημη συμπεριφορά από παιδιά σε παιδιά…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα