Η κ. Καϊλή δεν συμμετέχει σήμερα στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου για «προσωπικούς λόγους»

Τι ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι συνήγοροι της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου

Η Εύα Καϊλή δεν συμμετέχει στις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για «προσωπικούς αντικειμενικούς λόγους που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν» αναφέρουν με δήλωσή τους, οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Ειδικότερα, οι κ. Δημητρακόπουλος και Μαρί σημείωσαν: «Προσωπικοί αντικειμενικοί λόγοι της κ. Εύας Καϊλή, που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, δεν της επιτρέπουν να παραστεί σήμερα στην συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο».

Όπως είχε γίνει γνωστό η Εύα Καϊλή έλαβε άδεια να ταξιδέψει στο Στρασβούργο αυτή την εβδομάδα για να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Το δικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του ομοσπονδιακού δικαστή ότι η Εύα Καϊλή επιτρέπεται να ταξιδέψει στο Στρασβούργο μόνο για να εκτελέσει τα καθήκοντά της» δήλωσαν την Κυριακή οι δικηγόροι της, σύμφωνα με το Politico.

Και πρόσθεσαν: «Δεν της επιτρέπεται να μεταβεί αλλού στη Γαλλία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς την άδεια του ανακριτή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα