Η κίνηση που κάνει η Μενεγάκη μετά την αποχώρηση από τον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται καναλάρχισσα μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» η παρουσιάστρια δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα  παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί προτάσεις από στενούς της συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube.

Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 1,2 εκατομμύριο ακόλουθους.

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη δε μπορεί και δε θέλει να έχει καθημερινή παρουσία στο Internet. Πολλές ανάλογες περιπτώσεις επωνύμων έχουν λήξει άδοξα, καθώς στην πορεία τα διαδικτυακά αυτά κανάλια ξεφούσκωσαν.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή της παρουσία.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Στο εν λόγω εγχείρημα κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η στενή συνεργάτιδα της Ελένη Μενεγάκη επί 20 χρόνια, Ελένη Γελαλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα