Η Κωνσταντοπούλου εμπόδισε πρόεδρο δικαστηρίου και εισαγγελέα να βγουν από τη δικαστική αίθουσα

«Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο» έλεγε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στους αστυνομικούς

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή εκδίκαση υπόθεσης στα δικαστήρια του Βόλου, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους δικαστικούς λειτουργούς.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άντρας που βρισκόταν στο ακροατήριο, επειδή κατά τη διάρκεια προβολής βιντεοληπτικού υλικού, πλησίασε την έδρα και εξαπέλυσε πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άκουσε την εντολή κράτησης κι ενώ η πρόεδρος αποχωρούσε από την αίθουσα, μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, εκφράζοντας τη διαφωνία της με την εντολή. Για να φύγει η πρόεδρος χρειάστηκε να παρέμβουν τέσσερις αστυνομικοί, που τη συνόδευσαν στο γραφείο της.

«Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο»

Λίγη ώρα αργότερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά από την εισαγγελέα που επέστρεφε στο γραφείο της, επίσης μην επιτρέποντας τη διέλευσή της. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν δρόμο για να περάσει η εισαγγελέας. Όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν την κυρία Κωνσταντοπούλου, τους φώναξε: «Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Η δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα