Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ανοίγει» την καρδιά της και μιλάει για όλα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για τη συμμετοχή της για δεύτερη χρονιά στο «Μες στην Καλή χαρά», τις αλλαγές στην εκπομπή, το ρόλο της Κατερίνας Καραβάτου και τη συνεργασία της μαζί της, ενώ αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

«Υπάρχουν πολλών ειδών σχόλια. Το θέμα είναι ποιος κάνει την κριτική και γιατί. Είναι καλοπροαίρετη πάντα και σκοπό έχει να βελτιώσει; Πολλά ερωτήματα, που πολλές φορές μένουν αναπάντητα. Επειδή μπαίνεις λοιπόν σε μια διαδικασία που χάνεις την ουσία και επειδή ο χρόνος είναι πραγματικά πολύτιμος, φροντίζω να τον αξιοποιώ με άλλους τρόπου» είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Δεν αγνοώ βέβαια την κριτική και ούτε θέλω να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Κι εγώ η ίδια είμαι πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη. Θέλω να δώσω χρόνο γιατί μόνο αυτός είναι αλάνθαστος κριτής και για μένα και για τους υπόλοιπους».

Σχετικά με το τι έχει αλλάξει στη ζωή της, λέει: «Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω τι έχει αλλάξει για μένα, νομίζω όμως πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως και φέτος, όπως και πέρσι έχω την δίψα να μάθω. Η εκπομπή μου φαίνεται τελείως διαφορετική. Η θεματολογία είναι πλούσια, με αρκετά εναλλακτικά θέματα, η δημιουργική ομάδα πετάει με τα video που ετοιμάζει και γενικά όλα τα παιδιά βάζουν το λιθαράκι τους για να έχουμε δύο γεμάτες και χαρούμενες εκπομπές την εβδομάδα».

Όσο για το πώς είναι η συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου, σχολιάζει: «Αν μου έλεγες πριν από μερικά χρόνια ότι θα συνεργαζόμασταν δε θα το πίστευα. Μου άρεσε, όπως μου αρέσει και τώρα. Παρότι δεν έχουν σχέση το “Κους Κους” και το “Μες στην καλή χαρά”, η Κατερίνα έχει το δικό της στυλ, που την κάνει να ξεχωρίζει. Την ταυτότητά της δηλαδή, που είναι κοινός παρονομαστής σε ότι κι αν κάνει».

Τέλος, σχετικά με το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια, είπε: «Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον. Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος απ’ τη φύση μου. Πηγαίνω από το μονοπάτι που η ίδια η ζωή μου χαράζει. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένη, ότι κι αν έχω επιλέξει».

 

Διαβάστε επίσης