Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλάει για τη μητέρα της

Γα τη μαμά της μίλησε στο περιοδικό «People» η δημοσιογράφος του «Καλημέρα Ελλάδα», Μπάγια Αντωνοπούλου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

«Τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα πως έχω κληρονομήσει την επιμονή της, κάτι που θα ήθελα μελλοντικά να πάρουν και τα δικά μου παιδιά. Νόμιζα πως έχω το χαρακτήρα του μπαμπά μου, αλλά, τελικά, όσο μεγαλώνω, παρατηρώ πως έχω και πολλά δικά της χαρακτηριστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε ότι μένει στο ίδιο σπίτι μαζί με τη μαμά της:

«Έχω σκεφτεί να μετακομίσω, αλλά το καθυστερώ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κόψω τον ομφάλιο λώρο, παρόλο που κοντεύω τα 29. Όταν μένεις με τους γονείς σου, νιώθεις ακόμη παιδί κι αυτό μου αρέσει».

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι μαμά και κόρη ήρθαν πιο κοντά μετά το θάνατο του πατέρα της Μπάγιας και μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά: «Η εταιρεία άνηκε στον μπαμπά, αλλά όταν “έφυγε” αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μητέρα μου σχεδιάζει τα ρούχα κι εγώ ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media. Σαφώς έχουμε και διαφωνίες, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός, χωρίς να έχουμε ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως στις οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα