Η “μονταζιέρα” του Μαξίμου δούλεψε καλά!

Λυπηθείτε μας ...όχι άλλο κάρβουνο!

Η “μονταζιέρα” του Μαξίμου για άλλη μια φορά χθες επιχείρησε να κάνει για άλλη μία φορά το άσπρο μαύρο.

Προσπαθώντας να καλύψει το ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προχθές από τα Σκόπια έκανε αναφορά σε «αεροδρόμιο της Μίκρας» και όχι σε «αεροδρόμιο “Μακεδονία”», προχώρησε σε διαρροή βασισμένη σε ψεύδη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ενώπιον του Ζόραν Ζάεφ: «Σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας, για τη βοήθεια που θα δώσουμε και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση στελεχών της Βόρειας Μακεδονίας, ό,τι αφορά όμως και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη».

Και αντί το Μαξίμου να παραδεχθεί αυτό που όλοι οι Έλληνες αντιλήφθηκαν και κατάλαβαν, ότι δηλαδή δεν ήθελε να ξεστομίσει τη λέξη «Μακεδονία» για να μη δυσαρεστήσει τον Σκοπιανό ομόλογό του, προχώρησε σε διαρροές προς τα ΜΜΕ ισχυριζόμενο ότι: «Το ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που θα χρησιμοποιηθεί για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Βόρειας Μακεδονίας και στο οποίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στο Τρίλοφο της Μίκρας, εκτός του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης».

Πρόκειται για λάθος! Το ραντάρ βρίσκεται στην Περαία Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Δεν υπάρχει «αεροδρόμιο Μίκρας», εκτός από την 113 Πτέρυγα Μάχης, η οποία είναι μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και δεν χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ραντάρ της Περαίας.

Λυπηθείτε μας …όχι άλλο κάρβουνο!

Διαβάστε επίσης