Η τρυφερή ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον μικρό της «πρίγκιπα»! (φωτό)

Η γλυκιά παρουσιάστρια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, που συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια των θαυμαστών της

Ανήσυχη με το θέμα του κορωνοϊού είναι και η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια μένει σπίτι της από την πρώτη στιγμή, προστατεύοντας τον εαυτό της και φυσικά τα δυο της αγγελούδια, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. Μέσα σε όλη αυτή την απαισιοδοξία της εποχής, ο γιος της ήρθε και της έδωσε ένα λουλούδι από τον κήπο τους, με τη Δούκισσα να συγκινείται με την πράξη του μικρού της «πρίγκιπα».

«Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει. Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους» έγραψε χαρακτηριστικά, και τα likes όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει❤️ Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας 🙏🏻 Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους. #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Διαβάστε επίσης