Η UEFA έκανε ρεζίλι τους διαιτητές

Ρεζίλι τους διαιτητές έκανε η UEFA η οποία τους  ενημέρωσε  ότι είναι απαράδεκτο και αναξιοπρεπές να ζητάνε αυτόγραφα από παίκτες, με αφορμή το περιστατικό, μετά το τέλος της προημιτελικής συνάντησης στο Champions League, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ (2-1).

Ενας από τους βοηθούς του Ρουμάνου διαιτητή, Οβιντίου Χατεγκάν, ο Οκτάβιαν Σοβρέ, ζήτησε αυτόγραφο από τον Ερλινγκ Χάαλαντ,  προκειμένου να τεθεί προς πώληση σε μια δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, με σκοπό να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από αυτισμό, όπως εξήγησε η Σιμόνα Ζλίμπουτ, επικεφαλής του κέντρου SOS Autism Bihor.

Η κόρης της Ζλίμπουτ είναι αυτιστική και η μητέρα της εξήγησε ότι το κέντρο, στο οποίο έδωσε ο Σοβρέ την κόκκινη και κίτρινη κάρτα  που υπέγραψε ο20χρονος Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ, εξαρτάται από τις δωρεές.
Ο Ιταλός πρώην διαιτητής, και επικεφαλής των διαιτητών στην UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι, απευθύνθηκε στους διαιτητές λέγοντας ότι εάν θέλουν να γίνουν σεβαστοί, δεν πρέπει να ζητάνε από τους παίκτες αυτόγραφα.

«Είναι απαράδεκτο, είναι θέμα αξιοπρέπειας και μην ξεχνάτε τον αριθμό των τηλεοπτικών καμερών στους ευρωπαϊκούς αγώνες», είπε ο Ροζέτι, όπως αποκάλυψε το κανάλι Sky Sports.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα