Ιακωβίδης: «Με πλησίασαν χορηγοί, αλλά δεν θέλω να εξαργυρώσω την αξιοπρέπειά μου και το ντόρο που έγινε»

Προσέξτε, έναν παλίκαρο. Ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το κλάμα του, επειδή δεν είχε λεφτά για βενζίνες και να πληρώσει τον φυσικοθεραπευτή του, ενώ προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρήκε αρκετούς ενδιαφερόμενους χορηγούς.

Αυτό δήλωσε στο metropolis της Θεσσαλονίκης. Δεν γουστάρει όμως, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του, να πάρει το χρήμα και οι άλλοι ας τους βοηθήσει ο Θεός να βρουν κι αυτοί. Πώς να βρούνε; Με κλάματα;

Κι είπε ότι ακόμα το σκέφτεται αν θα σταματήσει ή όχι. Ποτέ δεν είπε ότι θα συνεχίσει.

Να, τι δήλωσε:

«Δεν έχω ηρεμήσει. Είναι και χειρότερα τα πράγματα από θέμα ηρεμίας. Αρκετές κινήσεις… Πήρε μεγάλη τροπή το θέμα. Να δούμε και μακάρι να είναι η αρχή να βγει κάτι καλό για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Εγώ έλεγα το αντίο μου εκείνη τη στιγμή σε φορτισμένη κατάσταση. Είπα σταματάω, δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ να είμαι αποδοτικός γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν».

Και κατέληξε: «Δεν έχω πει ότι δεν σταματάω. Ακόμα το σκέφτομαι. Έχω κρούσεις από αρκετούς χορηγούς πλέον, αλλά όπως έχω πει, το να φτιάξω τη δική μου αθλητική σταδιοδρομία δεν είναι σωστό απέναντι στους συναθλητές μου που τραβάμε το ίδιο κουπί τόσα χρόνια. Θέλω την αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να το εξαργυρώσω. Έμαθα από το τίποτα να πηγαίνω Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανθρώπινες καταστάσεις θέλω. Είναι κι άλλοι. Όχι μόνο από το άθλημά μου. Πολλά παιδιά και που πήγαν στους Ολυμπιακούς και που θα πάνε στους επόμενους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα