Ηλιόπουλος: «Εγκληματική η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δαπάνες στην Υγεία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε εκ νέου στο κυβερνών κόμμα

«Η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία είναι εγκληματική», υποστήριξε ο Νάσος Ηλιόπουλος εξαπολύοντας νέα επίθεση τόσο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας, όχι, όμως, άλλοθι για την μη στήριξη του συστήματος υγείας».

Παράλληλα, επικρίνει το γεγονός ότι ο Στέλιος Πέτσας «μιλούσε για δύο εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη» ενώ «χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες».

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας -όχι άλλοθι για την μη στήριξη του συστήματος υγείας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για 2 εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη. Χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες. Η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία είναι εγκληματική. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αρκούν. Χρειαζόμαστε περισσότερα τεστ, δωρεάν για τους πολίτες. Ενίσχυση του ΕΣΥ με επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών. Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Η κυβέρνηση φέρει τη κύρια ευθύνη για την τραγωδία στην οποία οδηγεί τη χώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα