«Ημέρες Φωνιατρικής 2024» στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ

Η επιστημονική διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου με σκοπό να δοθεί επιστημονική απάντηση σε προβληματισμούς σχετικούς με κάθε επαγγελματική φωνητική δραστηριότητα

Επιστημονική διημερίδα διοργανώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Ο ΩΡΛ και Φωνίατρος Δρ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Η εκδήλωση τιτλοφορείται «Ημέρες Φωνιατρικής 2024. Φωνή – Eπιστήμη και Τέχνη» και στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν Μasterclass Φωνιατρικής, ενώ θα παρουσιαστούν και περιστατικά Φωνιατρικής για ιατρούς και επιστήμονες ειδικοτήτων φωνής.

Παράλληλα θα οργανωθούν και 5 στρογγύλες τράπεζες-συζητήσεις με τις εξής θεματικές ενότητες:

1η θεματική ενότητα: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, σκηνική παρουσία – διαχείριση αναπνοής

2η θεματική ενότητα: ΕΠΙΔΑΥΡΕΙΑ ΦΩΝΗ, φώνηση – αντήχηση – προβολή φωνής – Χορός τραγωδίας

3η θεματική ενότητα: ΟΠΕΡΑ, κλασσικές και σύγχρονες φωνητικές προκλήσεις

4η θεματική ενότητα: ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, Μιούζικαλ – Οπερέτα – Παιδικό μιούζικαλ

5η θεματική ενότητα: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ, Μύθοι και Πραγματικότητα

Στην εκδήλωση προσκαλούνται ως ομιλητές επιστήμονες με αντικείμενο την επαγγελματική φώνηση (ιατροί, φωνοθεραπευτές κ.ά.), ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές, εκπαιδευτές φωνής, που θα κληθούν να καταθέσουν την εμπειρία τους σε στρογγυλές τράπεζες μπροστά στο κοινό, απαντώντας σε εξειδικευμένες ερωτήσεις και αντιπαραθέτοντας την τέχνη με την επιστήμη.

Το κοινό αποτελείται από επαγγελματίες καλλιτέχνες, σπουδαστές δραματικών σχολών και ωδείων, σκηνοθέτες, μουσικούς, ωτορινολαρυγγολόγους, ειδικευόμενους ιατρούς, δασκάλους φωνητικής, λογοθεραπευτές και φοιτητές λογοθεραπείας, ψάλτες.

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να δοθεί επιστημονική και τεκμηριωμένη απάντηση σε προβληματισμούς, απορίες και μύθους, που συνοδεύουν κάθε επαγγελματική φωνητική δραστηριότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ(*) με email στο info@texnis.com

(*) Απαραίτητα στοιχεία το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, το τηλέφωνο και η ιδιότητα του ενδιαφερόμενου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα